Incassoplein voor het inschakelen van een deurwaarder in België

Onbetaalde facturen zijn al vervelend genoeg, zeker wanneer het sturen van brieven en het plegen van telefoontjes niets heeft uitgehaald. Nog vervelender is het wanneer het om facturen gaat van een klant die in het buitenland gevestigd is. In België bijvoorbeeld, gelden andere regels op het gebied van het incasseren van onbetaalde facturen. Incassoplein is hierbij uw betrokken specialist. Wij zorgen ervoor dat er contact wordt gelegd met een deurwaarder in België. Uw zorg wordt hierbij onze zorg waardoor u kunt doen waar u goed in bent, ondernemen.

Gespecialiseerd in procedures via een gerechtsdeurwaarder in België

Ondanks dat we één Europa zijn, verloopt een gerechtelijke procedure en de aanloop er naar toe in België anders dan in Nederland. Het is dan ook heel belangrijk om een gerechtsdeurwaarder in België in te schakelen wanneer uw debiteur in België woonachtig is. Dergelijke juridische procedures zijn complex en slechts een kleine fout kan uw vordering al nietig verklaren. Wij hebben zowel nationaal als internationaal een uitgebreid netwerk aan incassospecialisten, agenten en deurwaarders klaarstaan. Hierdoor kunnen we u ook buiten de landsgrenzen adviseren en bedienen.

De overige diensten van ons incassobureau in België

Incassoplein is niet alleen uw partij voor het inschakelen van een deurwaarder in België. Wij staan u op het gebied van facturatie geheel bij. Denkt u bijvoorbeeld aan het preventieve effect van debiteurenbeheer. Hierbij houden we betalingstermijnen in de gaten en gaan we tijdig met uw klanten in gesprek om te late betaling te voorkomen. Natuurlijk nemen we het incassotraject dat hierop kan volgen van u over. En als dat dan nog niet tot het gewenste effect leidt, bespreken we met u de mogelijkheden om een gerechtelijke procedure op te starten. Kunnen we iets voor u betekenen of wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan direct contact met ons op en we helpen u graag verder.