Incasso uitbesteden aan incassobureau in Eindhoven?

incasso EindhovenIncasso vormt samen met kredietinformatie en debiteurenbeheer de 3 disciplines van credit management. Hebt u te maken met dubieuze debiteuren of klanten die veel te laat hun factuur betalen? Kies dan voor de daadkrachtige, persoonlijke aanpak van Incassoplein credit management. Vanuit ons kantoor in het Videolab op Strijp-S in Eindhoven gaan we graag aan de slag met uw slecht betalende debiteur. We maken heldere afspraken over de betalingstermijn of we spreken een betalingsregeling af. 

Betalingsafspraak is ook een afspraak

Incassoplein credit management werkt volgens het principe ‘Boter bij de vis’. Een betalingsafspraak is in onze ogen ook een afspraak. Het is de normaalste zaak van de wereld om binnen de afgesproken betalingstermijn te betalen. Met kredietinformatie en debiteurenbeheer kunt u voorkomen dat debiteuren te laat betalen of afspraken aan hun laars lappen. Blijft uw klant of debiteur in gebreke?  In dat geval is incasso een krachtig middel om in te zetten.

No pay, no cure incasso

Als ondernemer hebt u recht op uw geld. Ook als u Incassoplein inschakelt voor incasso. Bij ons ontvangt u niet een percentage van de factuur, maar het volledige bedrag. We brengen u als opdrachtgever geen extra kosten in rekening. Denk aan dossierkosten, incassokosten of griffierechten bij een juridische incasso. Deze kosten verhalen we rechtstreeks op uw klant. Over deze no pay, no cure incasso maken we vooraf met u duidelijke afspraken. Kiest u Incassoplein als incassobureau, dan komt u dus niet onnodig voor financiële verrassingen te staan.

Interesse in incasso vanuit Eindhoven?

Incassoplein heeft zijn roots in Eindhoven. Wij kijken voor incasso veel verder dan de gemeentegrenzen van de lichtstad van Nederland. Niet alleen de regio Tilburg – Den Bosch – Eindhoven – Helmond is ons werkterrein. De focus ligt op openstaande vorderingen in heel Nederland. En zelfs de incasso voor uw buitenlandse klanten nemen we graag vanuit het kloppend hart van Brainport ter hand. Daarvoor werken we samen met een netwerk van internationale agenten.