Daadkrachtige incasso in binnen- en buitenland

In uw betalingsvoorwaarden staat het zwart op wit: Graag verzoeken wij u om deze factuur binnen 30 dagen betalen. Er is al bijna anderhalve maand verstreken en nog steeds hebt u het geld niet op uw rekening staan. Brieven en telefoontjes sorteren geen effect. Met smoesjes wordt u om de tuin geleid. Afspraak = afspraak. U hebt recht op uw geld. Te laat of niet-betalende debiteuren kosten tijd, geld en energie. De hoogste tijd om voor incasso te kiezen en Incassoplein in te schakelen. Hebt u één of meerdere openstaande vorderingen? Bel (040) 241 10 36 voor uw incasso-opdracht. 

No cure, no pay incasso

Incassoplein is met 20 jaar kennis en ervaring ‘gepokt en gemazeld’ in incasso. Met onze persoonlijke, daadkrachtige aanpak krijgen we snel een voet tussen de deur bij debiteuren. Met telefoontjes, brieven en eventueel een huis- of bedrijfsbezoek laten we hen de consequenties van een niet-betaalde rekening inzien. Zo proberen we zonder tussenkomst van de rechter uw geld te innen. Daarbij werken we bewust op basis van ‘no cure, no pay’. Incassoplein ontvangt alleen een vergoeding als we uw geld incasseren. Die kosten verhalen we in eerste instantie op uw debiteur. Lukt dit niet, dan betaalt u deze  vergoeding zelf.

Vanuit Eindhoven incasso in heel Europa

Vanuit Eindhoven verzorgt Incassoplein incasso voor opdrachtgevers in geheel Nederland. Incasso is in onze visie niet gebonden aan landsgrenzen. Daarom incasseert incassoplein uw geld in heel Europa. De kans bestaat immers dat uw bedrijf ook voor buitenlandse klanten werkzaam is. En niet of slecht betalende debiteuren komen ook in het buitenland voor. Speciaal voor buitenlandse incasso maken we gebruik van een internationaal netwerk van agenten, advocaten en gerechtsdeurwaarders die de lokale regels goed kennen. Vanzelfsprekend blijft Incassoplein bij buitenlandse incasso’s uw aanspreekpunt.