Incassoplein voor het inschakelen van een deurwaarder in Breda

Onbetaalde facturen zijn voor ondernemers een doorn in het oog. De cashflow van de onderneming komt onder druk te staan. Zeker wanneer diverse incassomaatregelen niets hebben uitgehaald, kan het de moeite waard zijn om de stap naar de rechter te zetten. Met een vonnis van de rechtbank krijgt u meer mogelijkheden om alsnog een betaling af te dwingen. Hiervoor moet eerst een dagvaarding worden uitgereikt door een deurwaarder. Heeft u een deurwaarder in Breda nodig? Incassoplein helpt u hierbij.

Gespecialiseerd in procedures via een gerechtsdeurwaarder in Breda

Incassoplein heeft een uitgebreid netwerk van agenten en gerechtsdeurwaarders, ook in Breda. We adviseren u over de haalbaarheid van uw vordering en zullen vervolgens de gerechtsdeurwaarder in Breda inschakelen om uw debiteur te dagvaarden. Wordt er geen verweer gevoerd, dan zal de rechter in de meeste gevallen uw vordering toewijzen en tevens de debiteur veroordelen in de proceskosten. Vindt er na uitspraak nog geen betaling plaats, dan zal de deurwaarder het vonnis aan de debiteur betekenen, afgeven. Hiermee ontstaat er een mogelijkheid betaling middels beslaglegging af te dwingen. We begeleiden en adviseren u tijdens dit gehele proces.

De overige diensten van ons incassobureau in Breda

Een gerechtelijke procedure is ingrijpend en dat wilt u natuurlijk het liefst voorkomen. Goed debiteurenbeheer is hierbij de sleutel. Voordat de betalingstermijn van een factuur verstrijkt, houdt u contact met de debiteur. Wij kunnen debiteurenbeheer op professionele wijze voor u verzorgen. Een goede klantrelatie blijft hiermee behouden. Ook buiten de landsgrenzen kunnen we u bijstaan op het gebied van incasso, debiteurenbeheer en gerechtelijke procedures. We begrijpen dat u wellicht nieuwsgierig bent geworden naar onze dienstverlening. Neem dan ook contact met ons op voor meer informatie.