Incassoplein voor het inschakelen van een deurwaarder in Den Bosch

Hebben alle pogingen tot het incasseren van een factuur niet mogen baten? Dan kunt u zich bij dit verlies neerleggen, maar u kunt er ook voor kiezen om een deurwaarder in te schakelen. Een deurwaarder is benoemd door de Kroon en heet daarmee officieel een gerechtsdeurwaarder. U schakelt een deurwaarder in wanneer u de gang naar de rechtbank wilt maken en een veroordeling tot betaling van de factuur te vorderen. Een deurwaarder kan met dit vonnis indien nodig overgaan tot beslaglegging. Incassoplein kan voor u een deurwaarder in Den Bosch inschakelen.

Gespecialiseerd in procedures via een gerechtsdeurwaarder in Den Bosch

Wanneer u een gerechtsdeurwaarder in Den Bosch via Incassoplein inschakelt, beoordelen wij de haalbaarheid van uw zaak. Tevens kijken we met u of er al duidelijkheid is over het verhaal bij uw debiteur. Hoe groot is de kans dat de debiteur daadwerkelijk tot betaling overgaat en hoe groot is de kans van slagen als er daadwerkelijk beslag gelegd moet worden. De gerechtsdeurwaarder in Den Bosch zal vervolgens de dagvaarding aan de debiteur betekenen. Hiermee wordt bekend gemaakt voor welke vordering de debiteur gedagvaard wordt, bij welke rechtbank de zitting plaatsvindt en wanneer deze gepland is. De debiteur kan in verweer gaan waarbij u rekening dient te houden met een procedure die langer zal lopen.

De overige diensten van ons incassobureau in Den Bosch

Heeft de rechter uw vordering toegewezen, dan wordt uw debiteur ook veroordeeld in de proceskosten. Er kan mogelijk tot beslaglegging worden overgaan. De gerechtelijke procedure is geen stap waar u lichtzinnig over moet denken. We kunnen dan ook voor toekomstige vorderingen uw debiteurenbeheer voeren. Hiermee vermindert u de kans dat dergelijke stappen moeten worden gezet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden.