Ervaring Seats2Meet

Prettig om terug te vallen op deskundigheid en doortastendheid Incassoplein’

Seats2Meet doet zoveel mogelijk aan risicospreiding. Zo laten we bijvoorbeeld bedragentot € 500,- direct pinnen na afloop van een vergadering, bespreking of training. Van grote bedrijven en overheden weten we dat ze betalen. Ook al zijn de betalingstermijnensoms behoorlijk lang. Op jaarbasis is het aantal klanten dat niet of te laat betaalt gering. Gelukkig maar.

 

Als debiteuren niet betalen, is het prettig om terug te vallen op de deskundigheid en doortastendheid van Maarten Bijleveld van Incassoplein. Het afgelopen anderhalf jaar heeft hij 5 keer een debiteur gesommeerd om te betalen. Dat doet hij snel en professioneel. De lijnen zijn kort en de communicatie is helder.

 

Uitgangspunt is dat de relatie met de klant in stand blijft, dat is een belangrijke voorwaarde voor ons. Ook een prettige bijkomstigheid is dat Maarten de incassokosten op de klant verhaalt. Dat betekent dat de kosten voor Seats2Meet binnen de perken blijven.  

We kennen Maarten uit ons eigen netwerk. Toen we besloten om incasso uit te besteden, lag samenwerken met Incassoplein voor de hand.

 

Roger van den BergRoger van den Berg, mede-initiatiefnemer en eigenaar Seats2Meet Strijp-S (Eindhoven)