Klantervaringen

Deskundig, diplomatiek en juridisch sterk optreden

Het is fijn dat er bedrijven zijn die er zich in gespecialiseerd hebben in debiteurenbeheer en incasso, de minder fijne kant van het ondernemerschap op een zachte, doch zeer effectieve wijze uit te voeren. Ik kan gemakkelijk praten, ik ben een zeer tevreden klant van Incassoplein en vertel graag tegen anderen hoe fijn je me hebt geholpen.

Pitbull met hoge aaibaarheidsfactor

‘Ik ken Maarten Bijleveld van de netwerkdiners van Redpeppers, waar ik ook regelmatig aanschoof om collega-ondernemers te ontmoeten. Ook andere incassospecialisten prikten regelmatig een vorkje mee. Maarten viel op door zijn beklijvende Elevator Pitch. Zo maakte hij duidelijk dat een betalingsafspraak ook een afspraak is.

Incasso met een knipoog én met oog voor relaties

'Als tekstschrijver schrijf ik al enkele jaren over kredietinformatie, debiteurenbeheer en incasso. Waarschijnlijk weet ik daarom meer over deze 3 takken van sport dan de gemiddelde ondernemer. Vanzelfsprekend pas ik de tips van Incassoplein graag toe in mijn eigen bedrijfsvoering. Als puntje bij paaltje komt, maak ik graag gebruik van de expertise van Incassoplein.

Prettig om terug te vallen op deskundigheid en doortastendheid Incassoplein’

Seats2Meet doet zoveel mogelijk aan risicospreiding. Zo laten we bijvoorbeeld bedragentot € 500,- direct pinnen na afloop van een vergadering, bespreking of training. Van grote bedrijven en overheden weten we dat ze betalen. Ook al zijn de betalingstermijnensoms behoorlijk lang. Op jaarbasis is het aantal klanten dat niet of te laat betaalt gering. Gelukkig maar.

‘Incassoplein vertolkt een pro-actieve rol. Dat is heel prettig’

Via een zoekopdracht in Google zijn we enkele jaren geleden in contact gekomen met het bedrijf waar Maarten Bijleveld werkte. Toen hij zelfstandig ondernemer werd met Incassoplein zijn we hem gevolgd. Sommige incassocollega’s hebben zich tevergeefs stuk gebeten op de complexe materie van  ICEshop BV, een toonaangevende dienstverlener op het gebied van e-commerce. Maarten heeft onze werkwijze vanaf het begin goed opgepikt. Hij werkt snel, accuraat en geheel zelfstandig. Ook voor het moederbedrijf iMerge BV.

Ik laat mijn incasso met een gerust hart aan Incassoplein over'

Als een klant niet op tijd betaalt, schakel ik Maarten Bijleveld van Incassoplein al in een vroeg stadium in.

Enige tijd na het versturen van de herinnering vraag ik Maarten actie te ondernemen.

Voor elkaar krijgen wat anderen beloven, maar niet nakomen

‘Maarten Bijleveld van Incassoplein krijgt voor elkaar wat anderen alleen maar beloven. Daarbij snijdt het mes aan twee kanten: hij incasseert mijn openstaande vorderingen en hij houdt de klantrelatie in stand. Hiervoor werkte ik samen met een ander incassobureau. Dat beweerde hetzelfde, maar kon die belofte niet waarmaken.

Geen zorgen én een goed resultaat

 “Als ondernemer is het niet prettig als je opgezadeld wordt met een debiteur die weigert  een factuur te betalen. Zeker als zo’n bedrag behoorlijk in de papieren loopt.

‘Met zachte dwang overtuigt Maarten debiteuren om te betalen’

‘Tijdens een netwerketentje van Netwerk Brabant zat ik samen met Maarten aan tafel. Zijn Elevator Pitch tijdens de kennismakingsronde sprak tot mijn verbeelding.

© IncassoPlein 2022 | Privacybeleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Sitemap | KvK: 17259615 | Incassoplein Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven