Incassobureau inschakelen voor incasso in Tilburg?

Incasso TilburgIncasso is een van de 3 pijlen die het vakgebied creditmanagement op zijn boog heeft. Samen met kredietinformatie en debiteurenbeheer. Heef u als ondernemer in Tilburg last van dubieuze debiteuren of klanten die hun rekening veel te laat betalen? Neem dan een daadkrachtig incassobureau in de arm voor incasso in Tilburg en de omliggende gemeentes als Goirle, Moergestel, Hilvarenbeek, Gilze-Rijen en Oisterwijk. Incassoplein creditmanagement is al enkele jaren lid van Netwerk Midden-Brabant en heeft voor diverse bedrijven in deze regio openstaande vorderingen geïnd.  Incassoplein zet afspraken met uw debiteur zwart op wit of spreekt een realistische betalingsregeling af.

Gezonde betalingsmoraal

Incassoplein creditmanagement heeft het credo ‘Boter bij de vis’ hoog in het vaandel staan. Als incassobureau zijn we vanzelfsprekend een voorstander van een gezonde betalingsmoraal. Klanten die akkoord gaan met uw betalingsvoorwaarden, moeten een rekening ook binnen de afgesproken betalingstermijn betalen. Een betalingsafspraak is immers ook een afspraak. Wilt u voorkómen dat een klant u achteraf onaangenaam verrast? Check dan vooraf de kredietwaardigheid met Kredietkijker. Door debiteurenbeheer uit te besteden, brengt u regelmaat in het opstellen, verzenden en nabellen van facturen. Lapt uw klant of debiteur betalingsafspraken aan zijn laars? Met incasso zet u (zachte) dwang in om wanbetalers over te halen alsnog te betalen.

No pay, no cure incasso

Elk bedrijf heeft recht op zijn geld. Ook als u Incassoplein in de arm neemt voor incasso in de regio Tilburg. Bij ons ontvangt u het volledig gefactureerde bedrag en dus niet een percentage van de factuur. Ook hoeft u niet bang te zijn dat we u extra kosten in rekening brengen. Dossierkosten, incassokosten of griffierechten bij een juridische incasso zijn voorbeelden van deze additionele kosten. Bij incasso werken we volgens het principe van ‘no cure, no pay’ en verhalen we deze kosten rechtstreeks op uw debiteur. Schakelt u Incassoplein als incassobureau in? Dan kunt u rekenen op een persoonlijke, daadkrachtige aanpak en een helder afspraken over kosten. Aan onverwachte, onaangename financiële verrassingen heeft Incassoplein ook een hekel.

Interesse in incasso voor regio Tilburg?

Incassoplein credit managent heeft zijn kantoor op Strijp-S in Eindhoven en zijn roots bij een middelgroot incassobureau in Tilburg. Bij incasso richten we onze pijlen niet alleen op de regio Eindhoven – Tilburg – Helmond – Den Bosch. We kijken verder dan zuidoost en midden-Brabant. Als incassobureau innen we openstaande vorderingen in heel Nederland. En voor incasso in België en Duitsland schakelen we een netwerk van internationale agenten in.