Incassoplein voor het inschakelen van een deurwaarder in Duitsland

U heeft zaken gedaan met een klant in Duitsland. Maar wat nu als deze klant uw facturen niet betaalt? In Duitsland gelden er andere regels dan in Nederland, ook als het om incasso en het gerechtelijke traject gaat. Wilt u een gerechtelijke procedure opstarten, dan bent u bij Incassoplein aan het juiste adres. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we ook voor u een deurwaarder in Duitsland inschakelen.

Gespecialiseerd in procedures via een gerechtsdeurwaarder in Duitsland

We hebben internationaal gezien een uitgebreid netwerk aan agenten, advocaten en gerechtsdeurwaarder. Voor het opstarten van een gerechtelijke procedure kunnen wij dan ook moeiteloos een deskundige gerechtsdeurwaarder in Duitsland inschakelen. Deze gerechtsdeurwaarder zorgt ervoor dat de gehele procedure, vanaf de dagvaarding tot beslaglegging wanneer er na het uitspreken van het vonnis nog altijd niet betaald is. Wij staan constant in contact met de gerechtsdeurwaarder in Duitsland en informeren u uiteraard over de voortgang. Daarnaast adviseren we u open en eerlijk over de eventuele vervolgstappen en de verhaalbaarheid van uw vordering.

De overige diensten van ons incassobureau in Duitsland

Uiteraard schakelt u ons ook in voor gerechtelijke procedures in eigen land. Ook hier werken we met een uitgebreid netwerk van deskundige deurwaarders. In Nederland werken deurwaarders vaak regionaal en wij zorgen ervoor dat de juiste deurwaarder wordt ingeschakeld. Met goed debiteurenbeheer verlaagt u het risico een incassotraject of een procedure bij de rechtbank op te moeten starten. Debiteurenbeheer voeren we graag voor u uit. En terwijl uw facturen wel op tijd betaald worden, behoudt ook de goede band met uw klanten. Bent u benieuwd wat we zoal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we informeren u graag over onze dienstverlening.