Incassoplein voor het inschakelen van een deurwaarder in Helmond

Het is op zijn zachtst gezegd heel vervelend wanneer uw klanten maar niet hun factuur willen betalen. U heeft al brieven verstuurd, telefoontjes gepleegd en bent zelfs bij betrokkene langs geweest. Niets van dat alles heeft uiteindelijk tot een betaling geleid. Nu u het minnelijke traject heeft uitgeput, is het tijd om na te denken of u gerechtelijke stappen wilt zetten. Het is iets waar u zeker niet te licht over na moet denken, want het kan een slepende procedure worden. We denken graag met u mee en adviseren u over de haalbaarheid van uw vordering. Wanneer we een procedure willen starten, zal een deurwaarder in Helmond uw debiteur een dagvaarding uitreiken. We schakelen voor u een van de deurwaarders uit ons netwerk in.

Gespecialiseerd in procedures via een gerechtsdeurwaarder in Helmond

We bekijken uw vordering en eventuele correspondentie die er al met uw debiteuren is gevoerd om een inschatting te maken van de uitkomst van een gerechtelijke procedure via de deurwaarder in Helmond. Zo kan er geen verweer plaatsvinden en zal de rechter in de meeste gevallen de vordering toewijzen. Ook zal de debiteur de procedurekosten moeten betalen. Wordt er wel verweer gevoerd, dan heeft de procedure een langer verloop. We bespreken onze verwachting met u, alsmede de haalbaarheid van een vonnis in uw voordeel.

De overige diensten van ons incassobureau in Helmond

Is er een vonnis gehaald en heeft de deurwaarder in Helmond een afschrift ervan aan de debiteur gegeven? Dan kan er tot beslaglegging worden overgegaan wanneer de debiteur nog altijd niet betaald heeft. Maar waarom het überhaupt zover laten komen? Door goed debiteurenbeheer te voeren, kunt u het aantal achterstallige betalingen flink reduceren. Wij verzorgen op professionele wijze uw debiteurenbeheer. Bent u benieuwd naar onze overige diensten? Neem contact met ons op en we informeren u over de mogelijkheden.