Incassoplein voor het inschakelen van een deurwaarder in Veghel

Als ondernemer krijgt u met diverse risico’s te maken. Onbetaalde facturen zijn hier een voorbeeld van. Deze brengen uw cashflow in gevaar en dat wilt u zeker voorkomen. Heeft u toch een of meerdere facturen die onbetaald zijn gebleven, al uw inspanning ten spijt? Dan kan de stap naar de rechtbank de moeite waard zijn. Incassoplein denkt hierover graag met u mee. Indien gewenst schakelen we een deurwaarder in Veghel voor u in om daarmee de gang naar de rechter in werking te stellen.

Gespecialiseerd in procedures via een gerechtsdeurwaarder in Veghel

Een gerechtsdeurwaarder is de partij die u nodig heeft om een dagvaarding uit te brengen. Ook zal hij of zij het vonnis moeten betekenen aan de debiteur alvorens er stappen als beslaglegging mogen worden gezet. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij voor u een gerechtsdeurwaarder in Veghel inschakelen. We bespreken uiteraard de haalbaarheid van de zaak met u en zullen u tijdens de gehele procedure adviseren en begeleiden. Een debiteur kan er voor kiezen verstek te laten, er wordt dan geen verweer gevoerd. De rechtbank zal in vrijwel alle gevallen de vordering aan te toewijzen en de debiteur veroordelen in de proceskosten. Na uitspraak van het vonnis en bij uitblijven van betaling kan de deurwaarder in samenspraak met ons en met u overgaan tot beslaglegging, bijvoorbeeld op inkomsten.

De overige diensten van ons incassobureau in Veghel

Ook voor vorderingen in het buitenland kunnen wij een lokale deurwaarder inschakelen. Het voordeel hiervan is dat zij volledig op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving aldaar. Maar wist u ook dat wij de gang naar de rechtbank voor kunnen zijn? Zo kunnen we uw debiteurenbeheer opzetten en uitvoeren. Dit scheelt u veel zorg en inspanning om die moeilijk betalende debiteuren tot betaling aan te zetten. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.