Incassoplein voor uw incasso in Breda

Het ondernemerschap is een prachtig vak. U biedt een product of dienst aan en stopt hier uw ziel en zaligheid in. Toch heeft dit alles ook een schaduwzijde, bijvoorbeeld wanneer uw klanten uw facturen niet tijdig betalen. Dit brengt veel zorgen met zich mee en drukt zwaar op de bedrijfsresultaten. Incassoplein is uw betrouwbare partner voor incasso in Breda. Op het gebied van achterstallige betalingen nemen wij de zorgen graag van u over.

Gespecialiseerd incassobureau in Breda

Incassoplein is een gespecialiseerd incassobureau in Breda. We weten tijdig de juiste middelen in te zetten om daarmee uw debiteuren alsnog te bewegen uw facturen te betalen. Daarbij berekenen we onze kosten door aan uw debiteuren. Mocht in een enkel geval de verhaalbaarheid dermate slecht zijn dat de factuur alsnog niet wordt betaald, dan betaalt u ons niets. Door onze no cure, no pay service maakt u geen extra kosten om ons incassobureau in Breda in te schakelen. Uw zorg wordt onze zorg.

De overige diensten van ons incassobureau in Breda

Voor incasso in Breda sturen we uw debiteuren brieven, nemen we telefonisch contact met ze op en gaan we indien noodzakelijk op bedrijfs- en/of huisbezoek. Op die manier krijgen we direct een duidelijk beeld over de verhaalbaarheid. Vaak laat dit een dermate indruk achter en wordt de factuur alsnog betaald. Wanneer de factuur dan alsnog niet betaald is, nemen we de uitkomst van het verhaalsonderzoek mee in de procedure van de overdracht aan een deurwaarder voor een gerechtelijk traject. Ook het voortraject, het zogeheten debiteurenbeheer, kunt u aan ons uit handen geven. We houden betalingstermijnen in de gaten en zetten ons in uw debiteuren binnen de betaaltermijn te laten betalen. Op die manier onderhoudt u een goede band met uw klanten en kan de dienstverlening blijven bestaan.

In contact komen  Nog vragen?