Incassoplein voor uw incasso in Den Bosch

U levert een goed product of een geweldige dienst waar uw klanten enthousiast over zijn. Wanneer blijkt dat ze iets minder enthousiast zijn als het aankomt op het betalen van uw factuur binnen de betalingstermijn, zit u opgescheept met een debiteur en een openstaande vordering. Brieven en telefoontjes ten spijt, niets helpt om de factuur betaald te krijgen. Het kost u enorm veel tijd en ergernis om die betaling te ontvangen. Wij van Incassoplein bieden u de helpende hand.

Gespecialiseerd incassobureau in Den Bosch

Incassoplein heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van incasso. Wij weten als geen ander hoe uw debiteuren te bewegen hun betalingsachterstand in te lossen. We bellen en sturen brieven, maar brengen debiteuren ook een huis- of bedrijfsbezoek. Op die manier krijgen we een goed beeld van de verhaalbaarheid van de vordering. We informeren uw debiteur over de gevolgen van het niet betalen van de factuur. We hebben altijd als doel uw vordering te incasseren zonder dat daar tussenkomst van een rechter voor nodig is. We werken op basis van no cure, no pay. Dit wil zeggen dat u ons alleen betaalt wanneer we uw vordering incasseren. En dan nog proberen we onze kosten eerst op uw debiteur te verhalen.

De overige diensten van ons incassobureau in Den Bosch

Incassoplein is uw betrouwbare incassobureau in Den Bosch, echter beperkt onze dienstverlening zich niet tot onze landsgrenzen. Ook uw Europese debiteuren kunnen door ons benaderd worden. We hebben een uitgebreid netwerk aan agenten, advocaten en gerechtsdeurwaarders die uitgebreide kennis hebben over de wet- en regelgeving in het betreffende land. Naast incasso kunt u ons ook inschakelen voor uw debiteurenbeheer. Dit preventieve middel gaat uit van het principe ‘voorkomen is beter dan genezen’. Hiermee willen we dus een incassotraject voorkomen, uw debiteuren bewegen hun facturen voortaan binnen de gestelde betalingstermijn te betalen en toch te werken aan het behoud van deze klanten. Bent u benieuwd wat we zoal voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

In contact komen  Nog vragen?