Incassoplein voor uw incasso in Weert

Wanneer uw klanten uw facturen niet tijdig betalen, levert u dat veel frustratie op. Naast de tijd die u erin moet steken uw debiteuren tot betalen te bewegen, drukt het ook nog eens zwaar op de cashflow van uw onderneming. Dit is een bedrijfsrisico waar vrijwel iedere onderneming in meer of mindere mate mee te maken krijgt. Incassoplein kan u hierbij ontzorgen wanneer u uw incasso in Weert aan ons uitbesteedt. Wij hebben ruime ervaring in en kennis op het gebied van het incasseren van onbetaalde facturen.

Gespecialiseerd incassobureau in Weert

Incassoplein heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van incasso. We kunnen ons dan ook met recht een gespecialiseerd incassobureau in Weert en wijde omstreken noemen. We leggen zowel via brieven als middels huis- en/of bedrijfsbezoek contact met uw debiteuren en doen daarbij direct onderzoek naar de verhaalbaarheid van de vordering. U betaalt ons doorgaans geen kosten, niet alleen vanwege onze no cure, no pay service, maar ook omdat wij onze kosten op uw debiteur proberen te verhalen. Wordt uw factuur zonder onze kosten betaald, dan betaalt u deze vergoeding zelf. We informeren uw debiteuren welke consequenties er aan het niet betalen van de factuur verbonden zijn.

De overige diensten van ons incassobureau in Weert

Onbetaalde facturen hebben een groot effect op de liquiditeit van uw onderneming en daarom wilt u dat ze tijdig worden betaald. Naast incasso kunt u ons incassobureau in Weert ook inschakelen voor debiteurenbeheer. Hierbij werken we preventief aan betalingsachterstanden bij uw klanten. Ook voor onbetaalde facturen van klanten in het buitenland kiest u voor onze diensten. Dankzij een uitgebreid netwerk aan diverse buitenlandse incassospecialisten hebben we altijd de juiste kennis in huis als het gaat om internationale wet- en regelgeving. We komen graag met u in contact over wat wij in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen.

In contact komen  Nog vragen?