‘Incassoplein vertolkt een pro-actieve rol. Dat is heel prettig’

Via een zoekopdracht in Google zijn we enkele jaren geleden in contact gekomen met het bedrijf waar Maarten Bijleveld werkte. Toen hij zelfstandig ondernemer werd met Incassoplein zijn we hem gevolgd. Sommige incassocollega’s hebben zich tevergeefs stuk gebeten op de complexe materie van  ICEshop BV, een toonaangevende dienstverlener op het gebied van e-commerce. Maarten heeft onze werkwijze vanaf het begin goed opgepikt. Hij werkt snel, accuraat en geheel zelfstandig. Ook voor het moederbedrijf iMerge BV.

Bij elk dossier overhandigen we Maarten de bijbehorende contracten. Hij heeft vervolgens aan een half woord genoeg om te weten wat er van hem verwacht wordt. Zijn inspanningen leveren echt resultaat op. Hij behaalt een score van bijna 100% op openstaande vorderingen. Alleen als een klant failliet gaat, vissen we achter het net. Daar kan Maarten natuurlijk niks aan doen.  

 

Incassoplein vertolkt in de samenwerking met ICEshop een pro-actieve rol. Dat ervaren wij als heel prettig. Niet alleen neemt hij ons de zorg voor te lang openstaande facturen uit handen. Hij geeft ook regelmatig tips en adviezen waar we ons voordeel mee kunnen doen.  Zo verdiept hij zich bijvoorbeeld in het betalingsverkeer van debiteuren die moeizaam betalen. Door er bovenop te zitten, trekt hij die ook over de streep.    
Maria Binnekade, ICEshop (Nieuwegein)