Tarieven Incassoplein

Tarieven Incassoplein

Uitgangspunt bij al ons werk is dat uw debiteur de kosten betaalt. Dat is echter helaas niet altijd mogelijk of wenselijk, bijvoorbeeld met het oog op een eventueel behoud van de relatie.

 

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer is maatwerk. De kosten voor debiteurenbeheer zijn helaas maar moeilijk op uw klant te verhalen. Incassoplein stelt daarom graag een offerte op maat voor u samen zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent.

 

Incasso

Buitengerechtelijk werken wij, zowel nationaal als internationaal, op basis van No Cure No Pay. Betaalt uw debiteur onze kosten, dan kost het incasseren van de vordering u meestal helemaal niets. U betaalt wel een klein bedrag aan dossierkosten als u een zaak intrekt zonder dat uw debiteur heeft betaald. Ontvangt u wel een betaling van uw debiteur, maar worden onze kosten niet betaald, dan rekenen wij slecht een kleine incassoprovisie. Bel voor een offerte op maat!

 

Gerechtelijke Invordering

Het voeren van een gerechtelijke procedure kunnen wij niet op basis van No Cure No Pay voor u verzorgen. Voordat wij een gerechtelijke procedure starten krijgt u van ons uitgebreide informatie over de kosten en de kansen op succes, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.