Incassobureau nodig voor incasso in Helmond?

Incasso HelmondIncasso is niet de enige loot aan de stam van credit management. Ook de expertises kredietinformatie en debiteurenbeheer maken er onderdeel van uit. Heeft u als ondernemer in Helmond slapeloze nachten door toedoen van wanbetalers? Of irriteert het u als of klanten hun rekening niet volgens afspraak betalen? Schakel dan een ervaren incassobureau in om openstaande facturen te innen in Helmond en omliggende gemeentes als Mierlo-Hout, Beek en Donk, Deurne, Aarle-Rixtel en Lieshout. Incassoplein creditmanagement bezoekt wekelijks een ontbijtnetwerk in Helmond en kent veel ondernemers uit de regio Helmond. Vanuit deze contacten en via mond-tot-mondreclame heeft Maarten Bijleveld voor meerdere bedrijven openstaande facturen geïnd. Incassoplein maakt met uw klanten heldere afspraken over betalingen en betalingsregelingen.

Voorkómen is beter dan genezen

Bij incasso in Helmond hanteert Incassoplein creditmanagement het principe ‘Boter bij de vis’.  Een gezonde betalingsmoraal komt op de eerste plaats. Als klanten hun handtekening zetten onder uw betalingsvoorwaarden, is het normaal dat ze volgens de overeengekomen betalingstermijn betalen. Een betalingsafspraak is ook een afspraak. Voorkómen is beter dan genezen, geldt ook voor zakelijke transacties. Laat u dus niet om de tuin leiden en controleer van tevoren de kredietwaardigheid van klanten met Kredietkijker. Bij grote orderportefeuilles is het ook verstandig om debiteurenbeheer uit te besteden. Zo brengt u regelmaat in het opstellen, verzenden en nabellen van rekeningen. Houdt uw Helmondse klant zich niet aan de gemaakte betalingsafspraken? Zet dan met incasso druk op de ketel om wanbetalers over de streep te trekken.

No pay, no cure incasso

Na een geleverde dienst of een verkocht product heeft u recht op uw geld. Ook als u Incassoplein vraagt om het openstaande bedrag te vorderen in de regio Helmond. Het is normaal dat u 100% van het gefactureerde bedrag ontvangt. U hoef dus geen genoegen te nemen met een deel van de factuur, omdat Incassoplein extra kosten in rekening brengt. Denk daarbij aan dossierkosten, incassokosten of griffierechten bij een juridische incasso Bij incasso in Helmond hanteert Incassoplein het principe van ‘no cure, no pay’. Dat betekent dat we incassokosten direct verhalen op uw debiteur. Profiteer nu ook van onze persoonlijke werkwijze, daadkracht en heldere afspraken over kosten.

 

Interesse in incasso voor regio Helmond?

Vanuit een kantoor op Strijp-S in Eindhoven werkt Incassoplein credit management voor klanten in de regio Helmond – Tilburg – Den Bosch. De focus richt zich niet alleen op wanbetalers in zuidoost en midden-Brabant. Ook in de rest van Nederland innen we graag uw openstaande vorderingen. Buiten de landsgrenzen werken we samen met netwerk van internationale agenten voor incasso in België en Duitsland.