Incassoplein voor uw incasso in Veghel

Ondernemen gaat gepaard met risico’s, ongeacht de aard van uw onderneming. Een van de risico’s die flink op uw bedrijfsresultaten, en uw nachtrust, kunnen drukken, zijn klanten die uw betalingstermijn niet zo nauw nemen. Het kost enorm veel stress en energie om uw klanten, uw debiteuren, alsnog tot betalen te bewegen.

Incassoplein schakelt u in voor de incasso van uw openstaande facturen in Veghel en wijde omgeving. Wij nemen de zorg van het incasseren van achterstallige betalingen van u over, zodat u zich weer bezig kunt houden met uw passie voor het ondernemerschap.

Gespecialiseerd incassobureau in Veghel

Incassoplein kan zich met ruim 30 jaar ervaring met recht een specialist in incasso noemen. We weten als geen ander hoe we debiteuren telefonisch of schriftelijk kunnen bewegen om tot betaling over te gaan. Dit komt vaak dwingend genoeg over om alsnog een betaling te ontvangen. Daarnaast biedt dat de gelegenheid in gesprek te gaan over de achterstallige betaling, zodat de relatie met u zoveel mogelijk in stand blijft. Wij gaan altijd op zoek naar een passende en snelle oplossing voor u. Onze kosten zullen we zo veel mogelijk proberen te verhalen op uw debiteur. Bij het aan Incassoplein uit handen geven van uw vordering loopt u geen risico. We werken namelijk op basis van no cure, no pay. Incasseren we de vordering niet? Dan brengen we u niets in rekening. Innen we de vordering en betaalt uw debiteur onze kosten niet, dan betaalt u ons een percentage van het door u ontvangen bedrag.
Onze missie is altijd om zonder tussenkomst van een rechter uw vordering te incasseren, met oog voor uw relatie met uw klant. Mocht dat niet lukken dan starten wij in overleg met u een juridische procedure om alsnog uw geld te krijgen.

De overige diensten van ons incassobureau in Veghel

Ons incassobureau in Veghel beperkt zich niet alleen tot het innen van vorderingen in de regio. Zeker nu bedrijven hun klanten ook steeds meer buiten Nederland vinden, vinden wij het belangrijk om u buiten de landsgrenzen te helpen. Wij zijn u graag van dienst bij vorderingen van klanten uit andere Europese landen. Ons netwerk aan agenten, advocaten en deurwaarders uit diverse landen beschikken altijd over de meest actuele kennis van de regionale wet- en regelgeving. En omdat u incasso altijd voor wil zijn, schakelt u Incassoplein ook in voor preventief debiteurenbeheer. Uw facturen worden sneller betaald en de goede klantrelatie blijft bestaan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden.