Incassoplein voor het inschakelen van een deurwaarder in Eindhoven

Er zijn verschillende soorten debiteuren. De ene kan simpelweg niet betalen door financiële tegenslagen en de ander wil om diverse redenen niet betalen. Laatstgenoemde kan hiervoor diverse motieven hebben, bijvoorbeeld omdat hij het niet eens is met de door u geleverde prestatie. Met welk type debiteur u ook te maken krijgt, uw liquiditeit komt ermee in gevaar. Als het minnelijke traject, de incassofase, geen soelaas biedt, kunt u overwegen een deurwaarder in te schakelen. Incassoplein staat u bij als het gaat om een deurwaarder in Eindhoven inschakelen.

Gespecialiseerd in procedures via een gerechtsdeurwaarder in Eindhoven

Hebben brieven en telefoontjes niets uitgehaald, dan kunt u ervoor kiezen een gerechtelijke procedure op te starten. Alleen een gerechtsdeurwaarder kan een dagvaarding uitreiken, waarmee u uw debiteur op de hoogte brengt van het starten van een gerechtelijke procedure. Deurwaarders werken doorgaans regionaal. Incassoplein heeft contacten door heel het land en kan voor u een gerechtsdeurwaarder in Eindhoven inschakelen. Wanneer er geen verweer tijdens de procedure wordt gevoerd, zal de rechter in vrijwel alle gevallen de vordering toewijzen. Wordt er wel verweer gevoerd, dan dient u zich voor te bereiden op een langer lopende procedure. Uiteraard begeleiden wij u hierbij.

De diensten van ons incassobureau in Eindhoven

Een gerechtelijke procedure kan ingrijpend zijn. Wanneer u de vordering toegewezen krijgt, volgt er een vonnis waarbij uw debiteur ook voor de kosten van de procedure wordt veroordeeld. De gerechtsdeurwaarder in Eindhoven zal dit vonnis aan de debiteur overhandigen, ook betekenen genoemd. Wordt er geen gehoor aan dit vonnis gegeven, dan kan er beslaglegging volgen. In samenspraak met u en de deurwaarder worden de vervolgstappen bepaald. Zorg er wel altijd voor dat de lak niet duurder wordt dan de brief en er niet meer kosten worden gemaakt dan verhaald kunnen worden. Bij een niet-verhaalbare vordering draait u immers op voor alle kosten. Ook hierbij zullen we u altijd adviseren. Bent u benieuwd wat we verder voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld op het gebied van debiteurenbeheer, neem dan contact met ons op.